ROBA Urigloss

Product

ROBA Urigloss wordt gebruikt voor het verwijderen van kalksteen en afzettingen van urinezouten uit urinoirleidingen. Bijzonder aanbevolen voor het gebruik in openbare instellingen, scholen, ziekenhuizen, horecasectoren, sportverenigingen etc.

Toepassing

ROBA Urigloss heeft een groot oplossend vermogen voor het verwijderen van de steenharde aanslag bestaande uit kalksteen en urinesteen. Deze aanslag kan door weinig producten worden opgelost. Echter bij het gebruik van de ROBA Urigloss vormt dit geen probleem. ROBA Urigloss heeft eveneens een doelmatige ontstoppende werking en slaagt waar andere producten falen. Door regelmatig gebruik, vermindering of voorkoming van slechte of hinderlijke geuren.

Gebruiksaanwijzing

ROBA Urigloss langzaam in het urinoir gieten en enkele minuten laten inwerken. Vervolgens naspoelen met weinig water nazien of er reeds een begin van de ontstopping zichtbaar is. Nogmaals ROBA Urigloss in de afvoer gieten en het product laten inwerken totdat de verstopping verdwenen is. Bij hardnekkige aanslag de behandeling herhalen. Na een volledige ontstopping goed naspoelen met water.

Preventief Onderhoud

Giet wekelijks zo’n 100 ml ROBA Urigloss in de afvoer van het urinoir en men voorkomt verstoppingen en onaangename geuren.

Waarschuwing

Urigloss bevat een sterk zuur. Buiten bereik van kinderen houden. Bij aanraking met de ogen of huid onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. ROBA Urigloss niet tegelijk gebruiken met andere producten.